خاطرات مستند استاد خسروشاهی درباره:
«علامه سید محمدحسین طباطبایی»
جلد پنجم مجموعه «حديث روزگار» ـ كه به مجموعه ای از خاطرات مستند می پردازد ـ از 9 گفتگو درباره زندگی، زمانه، خاطرات، آرا و انديشه های علامه طباطبايی تشكيل شده است.
نویسنده: سید هادی خسروشاهی
ناشر: کلبه شروق
سال و نوبت چاپ: دوم / زمستان 1395
تعداد صفحات: 244
شمارگان: 1000 نسخه
قیمت: 8500 تومان
معرفی کتاب:
بدون تردید علامه طباطبایی یکی از برجسته ترین و شاخص ترین شخصیت های دینی جهان اسلام در دوران معاصر است که ابعاد گوناگون علمی و معنوی را در وجود خود متجلی ساخت. استاد خسروشاهی که از شاگردان باسابقه ایشان است و تلمذ 25 ساله و دیرینه با ایشان داشته است، مجموعه خاطرات خویش از این همراهی طولانی مدت خود را طی سالیان، در گفتگو با نشریات مختلف بیان داشته است که هم اکنون در قالب یک کتاب به مخاطبان فرهیخته عرضه کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین سید هادی خسروشاهی که خود از اندیشمندان و مبارزان و صاحبنظران مطرح در صحنه فرهنگی و سیاسی کشور است و سالیان سال سفیر ایران در واتیکان و مصر بوده و هم اکنون مدیر مرکز بررسی های اسلامی قم است، حرف ها و ناگفته های زیادی از علامه طباطبایی را در این کتاب بیان داده است.
جلد پنجم مجموعه «حدیث روزگار» ـ که به مجموعه ای از خاطرات مستند می پردازد ـ از 9 گفتگو درباره زندگی، زمانه، خاطرات، آرا و اندیشه های علامه طباطبایی تشکیل شده است.
نویسنده به جای مقدمه، گفتارهایی از امام خمینی(ره)، آیت الله محمدحسین حسینی طهرانی، شهید مطهری، آیت الله حسن زاده آملی، آیت الله جوادی آملی و آیت الله مصباح یزدی را درباره شخصیت و عظمت مقام علمی و معنوی علامه طباطبایی آورده است که هم برای اهل خرد در شناخت علامه می تواند روشنگر باشد و هم تذکار توضیحی، برای کسانی که عظمت و مقام علمی ـ معنوی آن استاد یگانه را نادیده می گیرند و گاهی به بهانه «نقد مباحث علمی ـ فلسفی» با به کار بردن تعبیرات ناشایسته، به ساحت قدسی ایشان جفا روا می دارند…
عناوین فصل های این کتاب عبارتند از: در محضر علامه سید محمدحسین طباطبایی، علامه طباطبایی احیاگر نفوس، علامه در معرض تکفیر، مراجع عظام و علامه طباطبایی، آخرین توصیه در آخرین دیدار، علامه طباطبایی و هانری کربن، بُعد سیاسی علامه طباطبایی، حربه تکفیر، استمرار هجمه. این گفتگوها به ترتیب در آبان ماه 1385 در روزنامه های کیهان و اطلاعات، روزنامه وطن امروز، مجله پنجره و… منتشر شده است.
در بخش ضمیمه هم فهرست اعلام، اماکن، کتب و اسناد و عکس هایی مربوط به علامه و آثار ایشان آمده است. ابتکار استاد خسروشاهی با افزودن تصاویر دیدنی و اسناد و حتی دست خط های علامه طباطبایی لطف دیگری به کتاب داده است که زوایای دیگری از زندگی و روحیات علامه را به نمایش می گذارد.
برای تهیه کتاب می توانید:
در تهران به فروشگاه کتاب مؤسسه اطلاعات واقع در خیابان انقلاب روبروی دانشگاه تهران مراجعه نمایید.
و در قم به فروشگاه کتاب کلبه شروق واقع در ابتدای خیابان شهدا (صفائیه) مراجعه و یا با شماره تلفن ۳۷۸۳۸۱۴۴ (۰۲۵) تماس بگیرید.
همچنین برای خرید اینترنتی نیز می توانید از طریق لینک های زیر اقدام نمایید: